Wat hebben de meeste particulieren en horeca-uitbaters gemeenschappelijk? Dat is hoogstwaarschijnlijk de behoefte om eender wanneer buiten te kunnen zijn, maar op dat moment wel beschut te staan of zitten tegen de weerelementen. Of het nu om het terras bij je thuis gaat of om het terras van een café of restaurant, een overkapping is altijd handig. En wat nog handiger is, is dat je deze overkapping kunt plaatsen of weer wegnemen wanneer het jou past, zonder dat dat veel extra werk of ondersteuningsmateriaal nodig heeft. Hier lees je welk soort overkapping altijd van pas komt.

Alle voordelen van een stretchtent op een rijtje

Een stretchtent kopen biedt je alleen maar voordelen. Niet alleen wordt zo’n tent lokaal geproduceerd, bovendien is het ook een heel brandveilige manier om je terras of een andere plek buiten te overkappen. Een stretchtent wordt gefabriceerd volgens strenge normen; ze beschikken dan ook over certificaten die dit bevestigen. Zo worden de naden van je stretchtent aan elkaar gelast, waardoor ze steviger zijn en je tent gegarandeerd waterdicht is en blijft.  Wanneer je een stretchtent op maat koopt, geniet je van een volledig jaar garantie op deze tent. Ben je bang dat zo’n stretchtent op maat niet haalbaar is op jouw terras? Maak je daar zeker geen zorgen over! Een stretchtent kan gemaakt worden in de meest gekke vormen en in verschillende afmetingen. Er bestaat dus geen enkele plek die niet met je stretchtent op maat overkapt kan worden. Verder kun je je stretchtent laten maken in eender welke kleur die je wil, of je kunt er zelfs het logo van je zaak op laten drukken. Zo maak je meteen reclame voor jouw bedrijf, café, hotel of restaurant. Een ander groot voordeel wanneer je ervoor kiest om een stretchtent te kopen, is dat je deze tent heel gemakkelijk zelf kan installeren en weer kan opruimen als je ze niet meer nodig hebt. In tegenstelling tot andere manieren om een terras of tuin te overkappen, word je dus niet beperkt door palen en ander materiaal dat je niet meer zomaar kunt verplaatsen. Dit zorgt ervoor dat je heel flexibel aan de slag kunt gaan met je op maat gemaakte stretchtent.

Feestje op afstand? Geen probleem!

Ben je van plan om een feest te geven of een evenement te organiseren in het buitenland? Ook dan is een stretchtent kopen een uitstekende keuze. Je op maat gemaakte stretchtent kan overal in Europa geleverd en geplaatst worden. Als je graag wilt dat de tent voor jou geplaatst wordt, kun je er van op aan dat dit gebeurt door professionals met de nodige ervaring. Waar jouw stretchtent ook staat, ze staat er zo stevig als een huis en doorstaat weer en wind.